شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413974
    تاریخ انتشار: 06/آذر/1404 - 09:53

    ثبات دربازار حبوبات / نوساناتی وجود نداشت

    رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت: هفته های اخیر قیمت حبوبات در بازار نوسانی نداشته است.

    ثبات دربازار حبوبات / نوساناتی وجود نداشت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

     رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: قیمت کنونی هرکیلو برنج ایرانی در بنکداری ها ۲۰۰ تا ۳۳۵ هزارتومان است که با احتساب ۱۵ درصد سود بدست مصرف کننده می رسد.

    به گفته وی، با توزیع شبکه هندی از طریق اصناف و اتحادیه ها کاهشی است به طوریکه با قیمت ۴۶ هزار و ۷۰۰ از بنکداری ها تهیه و ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان بدست مصرف کننده می رسد، درحالیکه به قیمت ۸۶ هزارتومان رسیده بود.

    کنگری ادامه داد: با توجه به آنکه برنج پاکستانی در بازار عرضه نشده است، کماکان با قیمت ۱۸۰ هزارتومان در بنکداری ها عرضه می شود، درحالیکه نرخ مصوب ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان است که طی روزهای آتی با توزیع گسترده برنج پاکستانی از طریق اصناف به این نرخ خواهد رسید.

    رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه شکر کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود، افزود: با توجه به افزایش عرضه نسبت به تقاضا، اکنون هرکیلو شکر با نرخ ۵۶ هزارتومان بدست مصرف کننده می رسد.

    به گفته وی، با توجه به مصوبه وزارت جهاد، پیش بینی می شود که قیمت برنج واقعی شود، از طرفی واردکنندگان ملزم به توزیع برنج از طریق شبکه هستند. اما در مجموع حاشیه سود ستاد تنظیم بازار ۱۰ درصد است که عادلانه نیست، اما حاشیه سود ناچیز موجب شده تا برخی واحدها استقبالی نداشته باشند. گفتنی است با تداوم روند عرضه کاهش چشمگیر قیمت را خواهیم دید.

    کنگری از  ثبات قیمت حبوبات خبر داد و گفت: طی هفته های اخیر قیمت حبوبات در بازار نوسانی نداشته است به طوریکه  قیمت کنونی هر کیلو لوبیا چیتی تولید داخل در بنکداری ها  ۳۴۰ تا ۳۶۰ هزار تومان و لوبیا چیتی وارداتی ۲۷۰ تا ۲۸۰ هزارتومان است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما